Telefon

070-224 32 06

Bokning

Ring eller boka direkt i Wavy-appen!

Svensk Klassisk Massage 30-90 min

SEK225.00
Svensk Klassisk Massage 30-90 min
 • Läs mer om behandlingen längre ner på sidan

Avslappningsmassage 30-60 min

SEK500-700.00
Avslappningsmassage 30-60 min
 • Läs mer om behandlingen längre ner på sidan

Bambumassage 30-60 min 

SEK500-700.00
Bambumassage 30-60 min 
 • Läs mer om behandlingen längre ner på sidan

Behandlande Massage 30-90 min

SEK500-1175.00
Behandlande Massage 30-90 min
 • Läs mer om behandlingen längre ner på sidan

Koppningsmassage 30-60 min

SEK500-700.00
Koppningsmassage 30-60 min
 • Läs mer om behandlingen längre ner på sidan

Skalp- & ansiktsmassage 15 min

SEK225.00
Skalp- & ansiktsmassage 15 min
 • Läs mer om behandlingen längre ner på sidan

Triggerpunktsbehandling 30 min

SEK500.00
Triggerpunktsbehandling 30 min
 • Läs mer om behandlingen längre ner på sidan

Chokladmassage 60 min

SEK775.00
Chokladmassage 60 min
 • Läs mer om behandlingen längre ner på sidan

Hot Stone Massage 75 min

SEK800.00
Hot Stone Massage 75 min
 • Läs mer om behandlingen längre ner på sidan

Thai Örtmassage 75 min

SEK950.00
Thai Örtmassage 75 min
 • Läs mer om behandlingen längre ner på sidan

Barnmassage ( 8-12 år ) - 15 min

SEK225.00
Barnmassage ( 8-12 år ) - 15 min
 • Läs mer om behandlingen längre ner på sidan

Om behandlingarna

SVENSK KLASSISK MASSAGE
Svensk klassisk massage kan vara både lite hårdare och lite mer avslappnande beroende på vad du som gäst vill uppnå med massagen. Massören arbetar med tryck och töjningar på kroppens mjukdelsvävnader dvs. muskler, hud och bindväv. Massagens viktigaste effekter är att lösa upp spänningar i muskulaturen, genom att öka blod- och lymfcirkulationen. Skelettmuskulaturen blir smidigare, mer elastisk och musklernas näringsupptag ökar. Läkningsprocessen påskyndas också och leder till en snabbare återhämtning. Trycket anpassas efter gästens egna behov och smärttröskel. Det ska kännas behagligt oavsett om du föredrar lättare eller hårdare tryck. Observera att jag inte behandlar specifika problem i denna massage. Vill du ha hjälp med låsningar, triggerpunkter m.m. är det bättre att välja behandlande massage.

KOPPNINGSMASSAGE
Med hjälp av koppor sker ett undertryck som gör att huden lyfter. Detta ökar cirkulationen i den underliggande vävnanden och gör din hud och dina muskler mjuka, metoden minskar smärtor, stramar upp huden och rensar dessutom ut slaggprodukter. Efter behov behandlar jag lokalt då kopporna får sitta kvar på problemområdena cirka 10-15 minuter. Kopporna kan även med hjälp av olja föras runt över kroppen vilket resulterar i en djup bindvävsmassage. Då du väljer behandlande massage använder jag mig ofta av koppning för att värma upp innan massagen för att sedan komma djupare ner i musklerna.
Koppningen använder jag dessutom till behandling för att reducera celluliter med en tillhörande anticellulitolja från Maria Åkerberg.

SKALP- OCH ANSIKTSMASSAGE
Skön massage i hårbotten samt ansiktsmassage med tryck på akupressurpunkterna. Detta är väldigt bra för alla men speciellt om du är stressad. Du kommer ner i varv och en hel del spänningar i hela kroppen släpper efter.

TRIGGERPUNKTSBEHANDLING
En triggerpunkt är en öm punkt med ett palperbart stråk (muskelfibrer) som sitter i muskulaturen runt senor, ligament och leder. Den medicinska termen för en triggerpunkt är myofascial triggerpunkt, men de flesta känner igen namnet som muskelknuta.
En triggerpunkt aktiveras genom en belastning så att muskeln förkortas, drar ihop sig och orsakar smärta. Aktiverande faktorer till triggerpunkter kan vara: felaktig belastning, fysisk inaktivitet, till exempel snöskottning ouppvärmd, tunga lyft och vridrörelser.
Disponära faktorer kan vara: trauma i form av slag mot muskeln, kyla, drag, febersjukdomar, temperaturväxlingar, ledförslitningar, blödningar m.m. Jag börjar med att värma upp muskeln därefter behandlar jag cirka 3-4 punkter per tillfälle genom manuellt tryck. Avslutningsvis masserar jag lite lätt för att lugna muskeln innan jag går in på en ny punkt. Efter 5-6 dagar kan triggerpunkterna behandlas igen och 1-2 dygn efter brukar det kännas bättre.
Tips: Många av mina gäster väljer att kombinera denna behandling med 30 min ryggmassage först för extra bra effekt! Eller så väljer man behandlande massage.

AVSLAPPNINGSMASSAGE (MERIDIAN MASSAGE)
Meridian massage är en avslappnande mjuk massage för dig som vill uppnå stressreducering och lugn. Här arbetar jag främst med hud-, sen- och muskel meridianerna från händer och fötter och in mot centrum för att främja cirkulationen (qi och blod) samt att du ska samla nya krafter. Alla mjukdelar arbetas igenom så att de slappnar av. Detta är ingen djupgående behandling av mjukdelarna eller akupunkturpunkterna.

BEHANDLANDE MASSAGE
Min behandlande massage är en blandning mellan Svensk klassisk massage och Kinesisk Tui na massage med akupressur. Jag behandlar helt efter dina önskemål och specifika problemområden som t.ex. ischias, axelproblem, tennisarmbåge, mus arm, m.m. Jag jobbar med att försöka få upp låsningar, triggerpunkter m.m. Jobbar även med töj och du får tips om stretching som passar dig samt olika rehabövningar vid skador. Så om du har ont och vill ha hjälp kan jag verkligen rekommendera dig en behandlande massage. I Behandlande massage använder jag mig även av koppning och varma bambupinnar samt hotstone stenar i vissa fall för att släppa på spänningar innan jag börjar massera.
Denna behandling finns på 30, 45, 60 samt 90 min och du väljer själv vart du vill att jag behandlar.

HOT STONE MASSAGE
I denna behandling får du en skön avslappnande massage med varma stenar som jag masserar med över hela kroppen. Lavastenarna är släta och lena och hållef värmen väldigt bra. Du bestämmer trycket. Behandlingen är 75 min lång och ljuvlig.

THAI ÖRTMASSAGE
Massage med varma örtknyten som innehåller thailändska örter som t.ex. citrongräs, ingefära, limeblad och är kända för att ge lindring vid olika åkommor som svullnader, inflammationer, reumatism och ischias. Bindväven mjukas upp ordentligt. Du får en ökad avslappning och förbättrad blodcirkulation samt minskar muskelömhet, ledstelhet. Denna behandling kan fås både hård och behandlande och lugn och avslappnande.

BAMBUMASSAGE
Bambumassage är en djupgående behandling för att mjuka upp stela muskler och leder. Jag använder mig av varma bambupinnar dels för att värmen mjukar upp muskler och leder ännu mer och dels för att det är otroligt skönt och avslappnande med värmen. Med hjälp av bambupinnarna kommer man djupare in i muskulaturen och får loss spänningar i hela kroppen. Du kan välja vilket tryck du vill ha. Du kan få behandlingen både i avslappnande eller behandlnade syfte. Jag har fått väldigt fina reslutat på bla ischias, problem med muskelknutor och låsningar i rygg.
Den har utrensande effekt och hjälper kroppen bli av med slagg och giftiga ämnen.
Behandlingsformen har en direkt effekt mot celluliter då bambupinnarna går in på djupet och krossar cellulitdepåerna som sedan naturligt rensas ut ur kroppen. Man blir otroligt mjuk och len i huden efteråt och slipper ofta den träningsvärk som annars kan uppstå efter en riktig genomkörare.

CHOKLADMASSAGE – helkropp 60 min som avslutas med avslappnande skalpmassage
En skön, avslappnande och vårdande massage där den varma chokladen ringlas över din hud och stryks ut med långa svepande rörelser. Jag går igenom hela kroppen och avslutar med en skön skalp massage.
Kakao stimulerar produktionen av endorfiner och har antioxidanta egenskaper såsom att den bromsar åldrande av hudcellerna.
Chokladoljan används som en massageolja som trängs in genom huden och behöver inte sköljas bort så länge den masseras in ordentligt. (kan färga ljusa underkläder) så därför rekommenderas att använda de engångsunderkläder som du får vid behandlingen. Din hud fylls av näringsämnen från kakao och oljorna, blir len och får en lätt doft av choklad.
Ingredienser: Sheasmörolja, kakaomassa och kakao, rapsolja, rapsolja med extra mycket e-vitamin, jojobaolja kallpressad, rosmarin antioxidant. Alla ingredienserna är ekologiska.

Skadetejpning