Telefon

070-224 32 06

Bokning

Ring eller boka direkt i Wavy-appen!

            Ansiktskur 30 min            

SEK500.00
            Ansiktskur 30 min            
 • Läs mer om behandlingen längre ner på sidan

Kinesisk Ansiktsbehandling med akupressur 60 min

SEK700.00
Kinesisk Ansiktsbehandling med akupressur 60 min
 • Läs mer om behandlingen längre ner på sidan

MÅ Pure Cell Treatment 60 min

SEK1595.00
MÅ Pure Cell Treatment 60 min
 • Läs mer om behandlingen längre ner på sidan
                

Maria Åkerberg Facial Treatment

SEK700.00
Maria Åkerberg Facial Treatment
 • Läs mer om behandlingen längre ner på sidan. Kommer i olika varianter.

Handkur 30 min

SEK500.00
Handkur 30 min
 • Läs mer om behandlingen längre ner på sidan

Fotkur 30 min

SEK500.00
Fotkur 30 min
 • Läs mer om behandlingen längre ner på sidan

Hand- & Fotkur 60 min

SEK700.00
Hand- & Fotkur 60 min
 • Läs mer om behandlingen längre ner på sidan

Aromainpackning 60 min

SEK775:-.00
Aromainpackning 60 min
 • Läs mer om behandlingen längre ner på sidan

Bodyscrub 60 min

SEK775.00
Bodyscrub 60 min

Bodyscrub Deluxe 90 min

SEK975.00
Bodyscrub Deluxe 90 min
 • Läs mer om behandlingen längre ner på sidan

MÅ Mother To Be 60 min

SEK700.00
MÅ Mother To Be 60 min
 • Behandling Under graviditet dock ej före Vec 12! Läs mer om behandlingen längre ner på sidan

Må Happy Mother

SEK700.00
Må Happy Mother
 • Behandling Efter graviditet! Läs mer om behandlingen längre ner på sidan

Lyxbehandling 120 min

SEK1620.00
Lyxbehandling 120 min
 • 30 min Fotkur, 60 min Massage, 30 min Ansiktskur. Läs mer om behandlingen längre ner på sidan

Om behandlingarna

Ansiktskur – 30 min
Rengöring av ansiktet med varm våt handduk samt rengöring från MÅ. Tvätt med mjuka svampar och varm våt handduk. (MÅ) Papaya peeling eller Aha jojoba scrub, ansiktsmask efter hudtyp. Bommulspads med ansiktsvatten på ögonlocken. Tvätt med mjuka svampar och varm handduk. Ansiktsvatten efter hudtyp. Avslutande produkter masseras in med lugna rörelser. Du blir mjuk och len i ansiktet genom denna kur.

Kinesisk Ansiktsbehandling med akupressur – 60 min
En djuprengörande ansiktsbehandling där jag jobbar med akupressur massage. Rengöring – Med en våtvarm handduk rengör jag först ditt ansikte och öppnar upp porerna. Vidare masserar jag in rengöring med cirkelrörelser. Därefter torkas du av med en våtvarm handduk. Fortsättningsvis masseras peeling efter din hud typ in. (Portömning om du valt det) Ansiktsmask läggs på som får sitta i ca 15 min . Undertiden får du en skön skalpmassage. Masken tvättas bort med våtvarm handduk. Därefter ett Ansiktsvatten efter din hud typ för att stänga porerna. Serum för extra fukt samt ögon creme. Ansikts creme/olja masseras in följt av några avslutande strykningar. Denna behandling är extra lyxig och du kommer att känna dig mjuk, skön och avslappnad efteråt. Obs! vill du köpa produkterna jag använt? Inga problem jag har dem till försäljning.

MÅ Facial Treatment, Vitamin C – 60 min
Jag inleder med en klassisk ansiktsbehandling med hudanalys och ev en portömning. Produkter med mineralolja eller sillicon stör direkt behandlingsresultatet. I denna ansiktsbehandling ligger fokus på att återuppbygga sol skadad hud. Jag använder produkter från MÅ som motverkar hudens åldrande. En energikick för trött hud. Förbättrar hudens lyster och spänst. Inflammationshämmande och passar även vid mild acne. Detta är en behandling för en hud med pigmenteringar, mild acne, matt hud som behöver mer lyster.

MÅ Facial Treatment Anti-age – 60 min
Jag inleder med en klassisk ansiktsbehandling med hudanalys och eventuellt en portömning. Produkter med mineralolja eller sillicon stör direkt behandlingsresultatet. Anti-age ansiktsbehandlingen förbättrar hudens lyster , är uppstramande, aktiverande, motverkar pormaskar, förebyggande mot ålderstecken och är väldigt avstressande.

MÅ Facial Treatment Clearing – 60 min
Clearing ansiktsbehandlingen är till för dig med blandad till fet hud. Den motverkar acne och oren hud, är inflammationshämmande. Passar bäst för dig med acne. Jag inleder clearing kuren med en klassisk ansiktsbehandling. Hudanalys görs samt portömning vid behov. Jag använder mig av AHA 10% och Clearing Intensive som appliceras före massagen. (OBS! Huden får inte ha rakats eller utsatts för sol de närmsta 24 timmarna innan behandlingen. Produkter med mineralolja stör behandlingen. Det är även bra om du ej har peelat huden de närmsta 24 timmarna innan.

Må Facial Treatment Moist – 60 min
Moist behandlingen passar till alla hud typer och fokus ligger på att tillföra massor av fukt. Det är en riktig energikick för trött hud och förbättrar hudens lyster och spänst. Jag inleder behandlingen med en klassisk ansiktsbehandling. Hudanalys görs samt portömning om du valt det. Jag använder mig av AHA 10 % och Moist Intensive före massagen. Använder även Royal Facial oil Moist som innehåller Gurkörtsolja och Nyponfonfröolja som ökar spänsten i huden. Därefter Face Balm Moist blandat med Massage Cream Face för att bygga upp skyddet i huden. Jag gör sedan en asiktsmassage som aktiverar eller dränerar huden beroende på hudtyp. Face Mask moist är ansiktsmasken jag använder. Freshener, creme samt eye cream. OBS! Huden bör ej utsättas för sol eller peeling 24 timmar efter behandlingen.

MÅ Facial Treatment Anti-Rouge – 60 min
Anti-Rouge behandlingen förebygger och motverkar ytliga blodkärl samt passar bra för kunder med rosacea. Underhåller och förbättrar resultatet både före och efter en laser- eller ljusbehandling. Den passar alla hud typer, även en känslig hud. Anti-Rougebehandlingen kan göras året runt. (Denna behandling kan göras som en kur på 5 behandlingar. Då använder jag AHA 10 % och antirougeserum som appliceras före massagen. Efter fem behandlingar görs ett uppehåll på fyra veckor därefter görs ytterligare en Antirougebehandling.) Jag inleder med en klassisk ansiktsbehandling med hudanalys och ev en portömning. Produkter med mineralolja eller sillicon stör direkt behandlingsresultatet.

MÅ Pure Cell Treatment – 60 min
I denna lyxiga ansiktsbehandling med levande växtstamceller gör jag rent ögon och läppar med eye make up remover, applicerar precleansing oil över ansiktet. Därefter Olive Cleansing som masseras in. Jag jobbar med våtvarma handdukar och avslutar med Ansiktsvatten. Hudanalys som följs av peeling med Salt Scrub Energy/Salt scrub White Chocholate som blandas med Royal Facial Oil GLA eller vatten. När peelingen tagits bort applicerar jag cellerna som krossats. Cellerna blandas med Face Mask More till en ansiktsmask. Händer och armar penslas in. Hand- och arm massage med Shea Balm och Hand cream medans masken verkar. När masken tvättats bort appliceras AHA 10% på huden, därefter appliceras cellerna igen. Jag applicerar sedan Royal Facial Oil More som innehåller gurkörtsolja och nyponfröolja som ökar elasticiteten och motståndskraften i huden. Face Balm blandas med Massage Cream Face för att bygga upp skyddet i huden och öka motståndskraften. Du får en underbar massage som dessutom aktiverar eller dränerar hud beroende på hudtyp. Eye cream More appliceras som sedan följs upp med Mineral powder för att skydda huden efter behandlingen. Detta är den mest effektiva ansiktsbehandlingen som förbättrar din hud oavsett utgångspunkten och hud typ. För absolut bästa resultat rekommenderas att gå var sjätte vecka.

Handkur – 30 min
Behandling för dina häder där jag börjar med att skrubba dina händer, torkar av med varmvåta handdukar. Därefter gör jag en mjukgörande inpackning och plastar in. Behandlingen avslutas med en skön handmassage.

Fotkur – 30 min
Behandling för dina fötter där jag börjar att skrubba fötterna med Må salt scrub för att avlägsna döda hudceller, avtorkning med varmvåta handdukar. Därefter inpackning med grön lera och inplastning. Fortsättningsvis för du njuta av ett skönt fotbad följt av en fot och underbensmassage.

Hand- & fotkur – 60 min
Se hand och fotkur ovan!

Aromainpackning 60 min

Bodyscrub 60 min

Bodyscrub Deluxe 90 min

Må Mother To Be 60 min

Må Happy Mother 60 min

Lyxbehandling 60 min